Vill du ha hjälp med ditt projekt?

Få utmaningar är så inspirerande och roliga att jobba med som projekt inom fastighetsvärlden. För oss spelar det ingen roll om det gäller helentreprenad på ett Attefallshus eller en bostadsrättförening bestående av 20 lägenheter.

Vi älskar utmaningen och vi vill gärna var med och hjälpa till!


Om du har ett fastighetsprojekt och vill ha hjälp får du jättegärna kontakta oss och berätta om dina planer. Vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Garagebyggen, pool, stugby, markexploatering eller en ny bostadsrättsförening? Vi finns här för er och vi kan med största sannolikhet hjälpa till att göra ditt projekt så smidigt och ekonomiskt gångbart som möjligt. Bilderna du ser är ett axplock ur de projekt vi varit med och drivit igenom. Vi levererar också väggelement till övriga exploatörer.

Bostadsrättsförening på

Runstens Ängar utanför Stockholm

Ett hus helt "off-the-grid" i Halland

Stugby i Stegeborgs Marina

Glmaping pods från Litauen till Florida

Sitter du på mark som du funderar på att sälja eller exploatera?


Fastighetsexploatering är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi är alltid på jakt efter vårt nästa projekt. Om du eller någon du känner har tomt, tomter eller mark att sälja vill vi gärna vara med och se på ett eventuellt markförvärv eller en gemensam fastighetsutveckling.


Genom ett gediget kontaktnät med pålitliga byggare blir vi en trygg partner du kan luta dig emot. Vi jobbar tillsammans mot gemensamt mål och ger oss inte förrän alla inblandade är nöjda. Vår affärsverksamhet bygger på långvarigt goda relationer, något man bara kan uppnå på ett sätt, genom ett gott affärsmannaskap.


Mark innebär möjligheter och vi vill väldigt gärna höra från er. All mark är av intresse och våra diskussioner inleds alltid helt förutsättningslöst.

Kontakta oss idag för ett första möte.

Skicka ett meddelande till oss och berätta vad du behöver hjälp med?