Våra FritidsHus

Fritiden är den bästa tiden

Vi fokuserar på hus av hög kvalité som ni kan trivas i under flera generationer. När vi bygger ser vi till att isolera ordentligt så att ni får ett gott inomhusklimat oavsett om det är en vinterdag i fjällen eller en sommardag vid stranden.


Vi gör det enkelt att vara kund

Husen byggs i den mån det är möjligt helt nyckelfärdiga på fabrik. Det betyder att vi slipper skapa en massa oreda hemma på er tomt och istället kan leverera en färdig produkt som ni kan ta i bruk på en gång. Alternativ till nyckelfärdigt är modul- eller platsbyggt.


Transparens, på riktigt

För oss betyder det öppna kort. Vi hjälper er genom varje steg, tar fram alla underentreprenörer som krävs och delar alla offerter med er innan vi kör igång. Önskar ni helentreprenad tar vi reda på era faktiska kostnader innan ni får ett totalpris. Med det behöver ni bara betala för precis det arbetet som krävs på just er tomt och inte mer. Kostnader för transport, grund och lyft tillkommer och baseras på hur er tomt ser ut samt var ni väljer att placera ert fritidshus. Tillsammans undviker vi oväntade kostnader och tråkiga överaskningar.

VÄRMLAND - 1.520.000kr

En trevlig fjällstuga som ger ordentligt med utsikt över omgivningarna. Huset har en stor överbyggd altan.

EXEMPEL PÅ PLANLÖSNING

SE FLER BILDER I VÅRT GALLERI


UPPLAND - 1.500.000kr

För er som vill skapa ett hem att verkligen trivas i. Klassiskt och elegant med en känsla av lyx. Fritidshuset Uppland är fantastiskt!

Kontakta oss idag för förutsättningslös diskussion!

SMÅLAND - fr. 1.060.000kr

Stilerent, enkelt och rymligt i detta klassiska hus som passar in i alla miljöer. Att bo mindre ger mer tid för annat än att sköra hemmet.

Nedan kan ni se ett exempel på en specifikation för hus i enkelt utförande:

När ni bygger fritidshus med oss ger vi er fritt utrymme att justera husen så de passar er och de behov ni har. Sitter ni med en egen design ni vill förverkliga hjälper vi er gärna med det! Husen bygger vi i den mån det är möjligt helt nyckelfärdiga på fabriken. Vi kan i vissa fall också leverera element som vi monterar på plats. Söker ni större hus har vi också möjlighet att hjälpe er med villor, flerfamiljshus och permanentboenden. Vi har god erfarenhet av parhus, fjällstugor, garage m.m. Luftvärmepump, solceller, "off-the-grid" är exempel på tillval vi gärna hjälper er med.

Nedan kan ni se ett exempel på en specifikation för hus i elegant utförande: