Våra AttefallsHus & Bolundare


Hus för alla årstider

Våra modeller är byggda för att klara vårt hårda skandinaviska klimat och lämpar sig bra för användning året om.

Tre-glasfönster, gott om isolering i golv, väggar och tak samt golvvärme i badrummen är standard i samtliga hus vi levererar.


Vi gör det enkelt att vara kund

Husen byggs i den mån det är möjligt helt nyckefärdiga i fabrik enligt svenska BBR. Då vi ej tummar på vår huskvalite har vi valt att ha kösystem på leverans av hus. När du skriver kontrakt med oss placeras du i turordningslistan och vi kan uppskatta en ungefärlig leveranstid av ditt husköp. Leverans av nyckelfärdiga attefallshus innebär att du slipper oreda på tomten hemma och får en färdig produkt levererad som kan tas i bruk på en gång. Fråga oss gärna för aktuella leveranstider.


Transparens, på riktigt

För oss betyder det öppna kort. Vi hjälper er genom varje steg, tar fram alla underentreprenörer som krävs och delar alla offerter med er innan vi kör igång. Önskar ni helentreprenad tar vi reda på era faktiska kostnader innan ni får ett totalpris. Med det behöver ni bara betala för precis det arbetet som krävs på just er tomt och inte mer. Kostnader för transport, grund och lyft tillkommer och baseras på hur er tomt ser ut samt var ni väljer att placera ert Attefallshus. Tillsammans undviker vi oväntade kostnader och tråkiga överaskningar.

Har ni frågor om våra hus eller leveranstid? Kontakta oss idag för förutsättningslös diskussion.

LOUISE

Ett fantastiskt attefallshus med en unik planlösning. Skräddarsydd trappa upp till loft med ett rymligt sovrum på nedre plan.


Pris i enkelt urförande: 765 000:-*

Pris i elegant utförande: 815 000:-*

CAMILLA

Snyggt, traditionellt och exklusivt! Ett av våra mest populära hus ger mycket ljus och rymd. Det brutna taket skapar mer höjd på loftet.


Pris i enkelt utförande: 830 000:-*

Pris i elegant utförande: 880 000:-*

LENA

Ett rejält Attefallshus som passar in överallt! Vår mest sålda modell ger en känsla av kvalité. De stora glaspartierna skapar härligt ljus.


Pris i enkelt urförande: 775 000:-*

Pris i elegant utförande: 825 500:-*

CAROLINA

Om du älskar dina gäster får du två trevliga gästrum, lyxigt badrum och stort loft för de små. Huset är rikligt utrustat och väldigt snyggt!


Pris i enkelt urförande: 790 000:-*

Pris i elegant utförande: 840 000:-*

IDA

Modern funkis till ett bra pris! Med ett platt tak maximerar du husets rymd. Gott om ljus och en stil som smälter in i alla miljöer.


Pris i enkelt urförande: 770 000:-*

Pris i elegant utförande: 820 000:-*

MARIE

Alla älskar en exklusiv bastu. Attefallshuset ger utrymme för stor relaxavdelning, härlig bastu och ett ordentligt badrum.


Pris i enkelt urförande: 790 000:-*

Pris i elegant utförande: 840 000:-*

*Samtliga priser gäller hus på 30 kvadratmeter. Husen kan byggas från 15-60m2. Transport ingår ej och kostar fr. 75 000 - 110 000 SEK beroende på leveransadress.

När ni bygger Attefallshus med oss ger vi er fritt utrymme att justera husen så de passar er och de behov ni har. Sitter ni med en egen design som ni vill förverkliga hjälper vi er gärna med den. Vi erbjuder helentreprenader och kan i vissa fall också plattsbygga hus om omständigheterna kräver det. Luftvärmepump eller solceller är exempel på tillgängliga tillval.

Har ni frågor om våra hus? Kontakta oss idag för förutsättningslös diskussion.

Nedan kan ni se ett exempel en specifikation i enkelt utförande.

I rött ser ni de val ni kan göra.

Nedan kan ni se ett exempel en specifikation i elegant utförande. I rött ser ni de val ni kan göra.

Vi försöker verkligen tänka till när det kommer till våra planlösningar. Det betyder inte nödvändigtvis att de är perfekta för er och ert hus. Vi låter er kunder justera planlösningarna precis som ni vill. Många uppskattar att skriva ut de ritningar vi har, sedan rita in de justeringar de skulle vilja göra. Det går utmärkt att flytta fönster, spegelvända husen, förstora badrum, lägga till garderober eller till och med rita upp ett helt nytt hus. Vårt mål är att ge er precis det ni vill ha!

EXEMPEL 1

EXEMPEL 4

EXEMPEL 2

EXEMPEL 5

EXEMPEL 3

EXEMPEL 6