Camping, Glamping, Bastu, Bad, Kontor och Friggebodar

Oslagbar Value for Money

Våra modeller är genomtänkta och kvalitativa. De tål vårt hårda skandinaviska klimat och levereras nyckelfärdiga.

Produkterna byggs i trä av hög kvalité och kan skräddarsys för de som behöver något unikt. Dessa produkter ger fantastiskt mycket för dina pengar!


För dig som bedriver verksamhet 

Vi sammarbetar med flera olika turistnäringar runt om landet. Glampingstugor och servicehus hjälper er som tillhandahåller boende en bra möjlighet till god avkastning. Besök gärna någon av de företag vi redan sammarbetar med, och låt dem berätta om deras framgångar.

Våra stugor är mycket populära bland de gäster som nyttjat dessa hus.


Flexibilitet 

Att skapa den perfekta upplevelsen för era gäster är lika viktigt för oss som för er. Vi ser därför till att kunna möta era behov så ni får precis den produkt ni behöver. Vi hjälper er också får produkter på plats, där ni vill ha dem, som ni vill ha dem, när ni vill ha dem. Att jobba nära er och se till att er önskan realiseras är inte bara ett mål utan ett måste för oss. Vi vore glada att höra från er! Använd kontaktformuläret på denna sida för en förutsättningslös diskussion.

Kontakta oss för offert eller mer information!

Våra modeller

GlampingPods

Fantastiska campingstugor i flera olika utföranden. Finns i bredderna 2,4 och 3 meter. Stugorna kan byggas från 2,4 till 6 meter långa. 2, 4 eller 6 bäddar. Med eller utan kök och WC. Stugorna kan vinterbonas.


Priser från 60 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)

BastuPods

Läcker glampingpodd inredd som bastu. Stugan har en innerdörr av glas till bastuavdelningen. Köp till elektriskt eller vedeldat bastuagregat. Vi tillhandahåller också möbler, trähinkar m.m.


Priser från 60 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)

Grillstugor

Snygga, traditionella och enkla!

En populär liten stuga som agerar gott väderskydd. Perfekt för övernattning i skogen, grillning eller umgänge. Köp färdig eller montera själv!


Priser från 45 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)


Friggebodar

Söker du prisvärd friggebod har vi alla möjligheter att producera och leverera en åt dig. Du har fullt inflytande över design, planlösning och inredning. Berätta om dina behov så återkommer vi med offert.


Priser från 65 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)


GlampingTunnor

Fräcka campingtunnor i ett par olika utföranden. De är 3 meter breda och kan tillverkas i ett par olika längder. Köp stugorna med eller utan inredning. Vi bygger samtliga möbler i solit trä.


Priser från 90 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)

BastuTunnor

Läckra bastutunnor med en diameter på 2 meter eller mer. Kan byggas från 2 till 6 meter långa. Fasader av glas eller trä. Köp till elektriskt eller vedeldat bastuaggregat och möbler. 


Priser från 35 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)

Lusthus

Härliga lusthus med mycket glad och snygg design! En tidlös liten stuga att njuta i. Vi bygger dem helt nyckelfärdiga och lyfter dem på plats. Köp till möbler, målning, oljning eller dyl.


Priser från 50 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)


Hemkontor

Ett läckert hemmakontor förberett med allt du behöver för att jobba i lugn och ro. Från 5 till 25 kvadratmeter. Med eller utan bad och pentry. Kontoren levereras helt nyckelfärdiga.


Priser från 35 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)


GlampingTuber

Dessa Camping tuber byggs i Thermoträ och fungerar således bra att använda året om. Vi har dem i ett par olika längder. 3 till 6 meter långa. Vi installerar också gärna den inredning ni behöver.


Priser från 70 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)

BastuTuber

Härliga bastutuber i Thermowood. Lämpar sig bra för användning året om. Stugorna är 3 meter breda och finns i flera olika längder.  Köp till elektriskt eller vedeldat bastuaggregat och möbler. 


Priser från 70 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)

Badtunnor

Vi bygger och levererar badtunnor av absolut högsta kvalité. Elektrisk eller vedeldad. Med eller utan plastbalja, lock, belysning m.m Låt oss veta precis vad du vill ha så levererar vi enligt er önskan!


Priser från 15 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)

Moderna Bastustugor

En modern boxig bastu. Snygg, modern och smidig. Vi bygger bastun helt färdig på fabrik. Välj mellan el och vedeldade bastuaggregat. Lägg till relaxavdelning m.m.


Priser från 35 000 kr inkl. moms

(transport tillkommer)