Våra FritidsHus

Fritiden är den bästa tiden! Vi fokuserar på hus av hög kvalité som ni kan trivas i under flera generationer. När vi bygger ser vi till att isolera ordentligt så att ni får ett gott inomhusklimat oavsett om det är en vinterdag i fjällen eller en sommardag vid stranden.

Vi gör det enkelt att vara kund! Husen byggs i den mån det är möjligt helt nyckelfärdiga på fabrik. Det betyder att vi slipper skapa en massa oreda hemma på er tomt och istället kan leverera en färdig produkt som ni kan ta i bruk på en gång. Alternativ till nyckelfärdigt är modul- eller platsbyggt.

Transparens, på riktigt! Transparens, på riktigt! För oss betyder det öppna kort. Vi hjälper er genom varje steg, tar fram alla underentreprenörer som krävs och delar alla offerter med er innan vi kör igång. Önskar ni helentreprenad tar vi reda på era faktiska kostnader innan ni får ett totalpris. Med det behöver ni bara betala för precis det arbetet som krävs på just er tomt och inte mer. Kostnader för transport, grund och lyft tillkommer och baseras på hur er tomt ser ut samt var ni väljer att placera ert fritidshus. Tillsammans undviker vi oväntade kostnader och tråkiga överaskningar.

Nedan kan ni se ett exempel på de val du har bland vårt standardsortiment.

I denna specifikation kan ni läsa om våra standarder och hur husen byggs.

Har ni frågor om våra hus? Kontakta oss idag för förutsättningslös diskussion!

 
 
 
 
 

Nedan kan ni kontakta oss eller läsa på om våra standarder.

VÄRMLAND - 1.250.000kr

En trevlig fjällstuga som ger ordentligt med utsikt över omgivningarna. Huset har en stor överbyggd altan.

HALLAND - 1.450.000kr

Modernt arkitektritat hus som osar av lyx! Ett hus för er som vill ha något unikt. Bo i stil och elegans. Njut av livet!

UPPLAND - 1.230.000kr

För er som vill skapa ett hem att verkligen trivas i. Klassiskt och elegant med en känsla av lyx. Fritidshuset Camilla är fantastiskt!

SKÅNE - fr. 620.000kr

Ett hus uppdelat i flera separata rum. Perfekt som gästrum på ett Bed and Breakfast, eller atelje/ gästhus/bastu etc?

SMÅLAND - fr. 690.000kr

Våra 1+1 hus byggs i moduler som kan kopplas samman för att skapa precis det ni behöver. Från studio på 40 m2 till kontor på 200m2

NÄRKE - 1.080.000kr

Rent, snyggt, enkelt och väldigt användbart. Ett perfekt fritidshus för hela landet och hela året! Välj tak, sadel, mansard eller pulpet?

När ni bygger fritidshus med oss ger vi er fritt utrymme att justera husen så de passar er och de behov ni har. Sitter ni med en egen design ni vill förverkliga hjälper vi er gärna med det! Husen bygger vi med treglas-fönster i trä, ekparkett på golven, riktigt träpanel på inner- och ytterväggar, golvvärme i de kaklade badrummen och fullutrustade kök. Allt som standard. Vill ni utrusta huset utöver vår redan höga standard löser vi givetvis det. Luftvärmepump, solceller eller vad det är än ni behöver!

Följ oss på social media

Beskök även:

(där hjälper vi er som vill skapa passiv inkomst från era attefallshus)

Copyright © LaRa Hus AB & Nauber Consulting AB