Våra AttefallsHus & Bolundare

Hus för alla årstider! Våra modeller är byggda för att klara vårt hårda skandinaviska klimat och lämpar sig bra för användning året om.

Tre-glasfönster i trä, gott om isolering i golv, väggar och tak samt golvvärme i badrummen är standard i samtliga hus vi levererar.

Vi gör det enkelt att vara kund! Husen byggs i den mån det är möjligt helt nyckefärdiga på fabrik och levereras vanligtvis inom 12 veckor. Det betyder att vi slipper skapa en massa oreda hemma på er tomt och istället kan leverera en färdig produkt som ni kan ta i bruk på en gång.

Transparens, på riktigt! För oss betyder det öppna kort. Vi hjälper er genom varje steg, tar fram alla underentreprenörer som krävs och delar alla offerter med er innan vi kör igång. Önskar ni helentreprenad tar vi reda på era faktiska kostnader innan ni får ett totalpris. Med det behöver ni bara betala för precis det arbetet som krävs på just er tomt och inte mer. Kostnader för transport, grund och lyft tillkommer och baseras på hur er tomt ser ut samt var ni väljer att placera ert Attefallshus. Tillsammans undviker vi oväntade kostnader och tråkiga överaskningar.

BILLDAL - 635.000kr

Snyggt, traditionellt och exklusivt! Ett av våra mest populära hus ger mycket ljus och rymd. Det brutna taket skapar mer höjd på loftet.

GROVSTA - 635.000kr

Ett rejält Attefallshus som passar in överallt! Vår mest sålda modell ger en kännsla av kvalité. De stora glaspartierna skapar härligt ljus.

ÅHUS - 630.000kr

Modern funkis till ett bra pris! Med ett platt tak maximerar du husets rymd. Gott om ljus och en stil som smälter in i alla miljöer.

Nedan kan ni se ett exempel på standardlösningar våra kunder får välja mellan.

I denna specifikation kan ni läsa om våra standarder och hur husen byggs.

Har ni frågor om våra hus? Kontakta oss idag för förutsättningslös diskussion.

 
 
 
 
 

EXEMPEL 1 - MAXIMAL RYMD

EXEMPEL 2 - STORT SOVRUM

EXEMPEL 3 - ATT BO I

Samtliga priser gäller hus på 30 kvadratmeter. Husen kan byggas från 15-60m2

NACKA - 560.000kr

Modernt hus där vi maximerar rymd! Mycket härligt ljusinsläpp och bästa möjliga uttnyttjande av samtliga ytor.

SVITEN - 550.000kr

Ett hus för er som vill att dina gäster ska ha det riktigt bra. Designen bakom huset baseras på ett lyxigt hotelrum.

STENSJÖ - 520.000kr

För dig som vill göra det bästa av utsikten! Attefallshuset Stensjö kommer med härlig takhöjd och smälter in på ett fantastisk sätt.

DESIGN  - 620.000kr

Ett arkitektritat hus med fräck design. En unik stil som skapar ett hus folk kommer att facineras av. Ett hus som sticker ut!

HEIDI - 685.000kr

Ett arkitektritat hus från Dreams & Coffee. Heidi är fantastiskt vackert och ger en känsla av klass och exklusivitet.

BASTUN - 620.000kr

Alla älskar en exklusiv bastu. Attefallshuset ger utrymme för stor relaxavdelning, härlig bastu och ett ordentligt badrum.

När ni bygger Attefallshus med oss ger vi er fritt utrymme att justera husen så de passar er och de behov ni har. Sitter ni med en egen design som ni vill förverkliga hjälper vi er gärna med den. Husen bygger vi med treglas-fönster i trä, ekparkett på golven, riktig träpanel på inner- och ytterväggar, golvvärme i de kaklade badrummen och fullutrustade kök. Allt som standard. Vill ni utrusta huset utöver vår höga standard löser vi givetvis det. Luftvärmepump eller solceller är exempel på tillgängliga tillval.

Nedan kan ni kontakta oss eller läsa på om våra standarder.

Vi försöker verkligen tänka till när det kommer till våra planlösningar. Det betyder inte nödvändigtvis att de är perfekta för er och ert hus. Vi låter er kunder justera planlösningarna precis som ni vill. Många uppskattar att skriva ut de ritningar vi har, sedan rita in de justeringar de skulle vilja göra. Det går utmärkt att flytta fönster, spegelvända husen, förstora badrum, lägga till garderober eller till och med rita upp ett helt nytt hus. Vårt mål är att ge er precis det ni vill ha!

Följ oss på social media

Beskök även:

(där hjälper vi er som vill skapa passiv inkomst från era attefallshus)

Copyright © LaRa Hus AB & Nauber Consulting AB